Over Omni-Vita

Omni-Vita  is een netwerk van zelfstandige ondernemers die elkaar ondersteunen een succesvol internetbedrijf te bouwen binnen de wellness industrie. Met als doel een inkomen te genereren dat niet alleen afhankelijk is van de persoonlijke inspanningen.

Door bedrijfsconcepten aan te nemen en gezamenlijk in de markt te zetten, ontstaat er een samenwerking die erop gericht is om voor alle deelnemers een maximaal financieel resultaat te behalen. De twee markten waar Omni-Vita zich als start op richt, zijn de snel groeiende Wellness en E-Commerce.

Het bedrijfsconcept waar Omni-Vita mee werkt is een combinatie van deze 2 groeimarkten. Dit bedrijfsconcept, met een bewezen ingebouwde marketing formule, geeft (startende) ondernemers de mogelijkheid om in relatief korte tijd winst te genereren en investeerders een serieus rendement te behalen. Ook voor (startende) ondernemers die op zoek zijn naar een ‘voertuig’ waarmee zij met hun kwaliteiten, capaciteiten en competenties een maximaal financieel resultaat kunnen behalen, biedt dit concept uitkomst.

Omni-Vita ondersteunt u door opleiding, coaching en training van en door ervaren ondernemers. Omni-Vita zoekt partners die verder kijken dan de traditionele bedrijfsmodellen en geïnteresseerd zijn in het ondernemen in de ‘nieuwe economie’. U werkt aan een onderneming die voor u gaat werken, zodat uw inkomen niet meer afhankelijk is van uw persoonlijke inspanningen

“If you want a solid future, you need to create it. You can take charge of your future only when you take control of your income source. You need your own business.”

— Robert Kiyosaki, Author