Gezocht: Zelfstandig Marketing Businesspartner voor Expansie van ons bedrijf

Omni-Vita maakt deel uit van een groep internationaal samenwerkende ondernemers die actief zijn in het uitbouwen van afzetkanalen voor diverse trendproducten en diensten van topkwaliteit.

Onze producten en diensten bevinden zich uitsluitend in sterke groeimarkten. Door ons bijzonder businessconcept zijn wij in tegenstelling tot veel traditionele bedrijven nauwelijks gevoelig voor oncontroleerbare invloeden van buitenaf zoals: overheidsmaatregelen, concurrentie, debiteuren en personeel.

Mede hierdoor zijn wij zelfs onder de huidige economische omstandigheden in staat om jaarlijks een aanzienlijke groei door te maken.

In samenwerking met een multinational  hebben we de problemen binnen traditioneel zakendoen opgelost. Wij richten ons op de trends in de markt en maken gebruik van het medium internet om internationaal omzet te genereren.

Als ondernemers bouwen wij vanuit onze marketingactiviteiten een consumentenmarkt. Onze core business bevindt zich in de wellness industrie, de grootste groeimarkt van dit moment. Deze markt bedraagt momenteel zo’n 1000 miljard euro op jaarbasis in Europa en groeit in de aankomende 3 tot 5 jaar naar 1500 miljard. Daarnaast richten wij ons ook op andere trendmarkten.

Ons uniek marketingconcept is een mix van een aantal bijzonder krachtige marketinginstrumenten waarbij we onder andere gebruik maken van e-commerce, mond tot mond reclame en try before you buy.

Voor nationale en internationale expansie zijn wij geïnteresseerd in (potentiële) ondernemer, die verder willen kijken dan traditioneel zakendoen en geïnteresseerd zijn in de zakelijke mogelijkheden die e-commerce biedt.

Wie zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar professionals die altijd voorop lopen in hun branche en klaar zijn voor een uitdaging op zelfstandige basis met internationale doorgroeimogelijkheden. Wij zoeken ondernemende personen die ons team komen versterken

Uw kansen:

  • 30.000 tot 100.000 jaarinkomen voor gemotiveerde personen
  • internationaal zakendoen in groeimarkt;
  • training en support vanuit kantoren;
  • lage start- en overheadkosten;
  • samenwerken met ondernemers zonder personeel;

Kortom:

Ben je ondernemend, kijk je breder dan je  huidige branche, staat  je open voor verandering en zie je een hoog inkomen als uitdaging?

Vul dan nu het contactformulier in en wij  nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op!

“If you want a solid future, you need to create it. You can take charge of your future only when you take control of your income source. You need your own business.”

— Robert Kiyosaki, Author